Aroma touch technique

Aroma Touch Technique Massage

Volledige ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van uw ontblote rug, achterhoofd en onderkant blote voeten met gebruik van helende, essentiële oliën…AromaTouch is een techniek om de essentiële oliën (van dōTERRA of Pranarôm) volgens een vaststaand patroon aan te brengen op het lichaam. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten (punten die samenhangen met organen) van uw rug tot aan uw voeten. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en uw lichaam weer in balans te brengen. Het is een hele milde manier van aanraken, die absoluut geen massage is. Vandaar ook de naam ‘touch’.
Door de combinatie van aanraking door deze techniek en de essentiële oliën ervaart u heel snel het effect van de behandeling.

De Aroma Touch bestaat uit vier stappen

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem.
  3. Ontstekingsreacties verminderen
  4. Homeostase (balans herstel)

…dat is wat u kunt verwachten van een AromaTouch behandeling

De AromaTouch behandeling is een massage, die heel aangenaam is. De ritmische aanraking en de oliën doen het werk, deze gaan diep in uw weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig. De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat u heerlijk kan ontspannen.
Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een zakelijke afspraak. U raakt in diepe ontspanning en het zal een tijdje duren tot u na de behandeling weer in het hier & nu bent “geland”. Omdat de behandeling ook over uw achterhoofd gaat, zit daarna uw kapsel waarschijnlijk niet meer ideaal, houd hiermee rekening.
Na de behandeling laat ik u voldoende tijd nemen om rustig bij te komen en een glas water en lekker warm kopje koffie of glas thee te drinken.
Blijf iedere dag voldoende water drinken.

30 minuten € 37,50

60 minuten € 75,00

Afspraak boeken | In evenwicht met Petra

WhatsApp chat