Basispakket € 499,00

Hormoonfactor inclusief bewegen | 5 contactmomenten | In totaal
gedurende 3 maanden begeleiding, stimuleren en motiveren

We doen een uitgebreide intake Hormoonfactor en brengen ook uw huidige manier van bewegen in kaart. Als u in bewegen ondersteuning nodig heeft, dan wil ik uw bloeddruk meten en kijken wat mogelijk is qua bewegen. U krijgt alvast de eerste richtlijnen over voeding mee met uitleg. Ik zou graag van een paar dagen een gewetensvol ingevuld en compleet eetdagboek ontvangen en een kassabon van uw weekboodschappen. Eventueel een weegmoment. (90-120 minuten)

In ons tweede consult bespreek ik met u de uitwerking van de intake Hormoonfactor plus eetadvies, informatie hormoonfactor en geef ik u recepten, waarmee u aan de slag wilt. Ook krijgt u de uitwerking bewegen plus een beweegplan op maat rekening houdend met uw fysieke mogelijkheden en haalbaarheid. (60-90 minuten)

Daarna krijgt u in 2 vervolgconsulten uw eet-en beweegplan gecombineerd met informatie over hormoonfactor en recepten (45-60 minuten)

Binnen 3 maanden evalueren we en kijken we vooruit in het afsluitend consult. Wat heeft u bereikt, wat is uw doel en hoe gaat u verder, wat heeft extra aandacht nodig. Eventueel een weegmoment. (30-45 minuten)

Inspiratiemomenten

15 minuten € 18,00
30 minuten € 28,00
Persoonlijk contact voor motivatie, inspiratie, nieuwe tips op gebied van voeding en beweging indien gewenst met weegmoment en meting bloeddruk. U kiest hiervoor als u een pakket trainer Hormoonfactor volgt of hebt gevolgd, omdat gedragsverandering lastig is en u tussentijds regelmatig persoonlijke hulp en contact als stok achter de deur of steuntje in de rug wilt.

Vervolgconsulten € 49,00

(45-60 minuten) trainer Hormoonfactor | beweegcoach alleen mogelijk na het volgen van een pakket voor als u behoefte heeft aan meer informatie en ondersteuning na de eerste drie maanden.

Het basispakket mag in één keer worden betaald na de eerste afspraak of in 2 termijnen (na eerste afspraak en na de derde afspraak). U kunt contant betalen of via een betaalverzoek met internetbankieren.

Afname van de consulten binnen 3 maanden na intake. Heeft u binnen deze 3 maanden uw consulten niet gebruikt, dan vervallen deze en ingeval van termijnbetaling wordt resterende bedrag in rekening gebracht. De termijn van 3 maanden is bedoeld om optimaal resultaat te behalen. Na afloop van uw pakket kunt u vervolgconsulten of massages naar behoefte inplannen.

De insteek van mijn praktijk is om u te motiveren en te helpen om zelf de touwtjes in handen te nemen en te houden, zodat u mij op den duur als voedings- en beweegcoach niet meer nodig hebt. Blijven ontspannen en in balans blijven door middel van mijn massages is wel een aanrader. Af en toe weer een motiverend vervolgconsult is altijd mogelijk.

Afspraak boeken | In evenwicht met Petra

WhatsApp chat