Klankschaalmassage met kleding aan

Bij deze klankschaalmassage houdt u uw kleding aan. Ik laat u kennismaken met de klankschalen. De klankschaalmassage bestaat uit 3 delen: kennismaken en ontspanning liggend op de rug; tijdens een klankbad van 3 schalen draait u om naar uw buik. Ik plaats schalen op de achterzijde van uw lichaam en voeten. Tijdens opnieuw een klankbad draait u terug op uw rug. Ik plaats schalen op de voorzijde van uw lichaam en handen. Als de klanken wegklinken en de schalen van uw lichaam worden gehaald, volgt een afsluitend klankbad met de lichte klanken van de windchimes als laatste. U gaat weer langzaam terugkeren naar het hier en nu en beweegt uw ledematen. In een rustig tempo voelt u uw lichaam weer, opent u uw ogen en komt u in alle rust overeind. U krijgt een glas water en bij de korte nabespreking opnieuw of kruidenthee/koffie.
Deze massage heeft als doel diepe ontspanning van lichaam en geest. Het kan zorgen voor een vermindering van stress-gerelateerde klachten. Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren van het ervaren van lichamelijke vermoeidheid of juist tot meer energie. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. U komt door de massage in verbinding met uw lichaam.

Deze klankschaalmassage is heel toegankelijk voor diegene, die (nog) niet gewend is zich te laten masseren als een wijze om te ontspannen.
Het luisteren naar de klanken leidt als vanzelf tot het ervaren van innerlijke stilte. De trillingen van de klankmassage laten alles wat zich heeft vastgezet in het lichaam weer stromen. De klanken en frequenties van mijn schalen zorgen voor harmonie in alle cellen, waardoor u in een diepe ontspanning komt. Naast genieten herstelt door deze beweging het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Blokkades kunnen zichzelf opheffen en het natuurlijke mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd om vermoeidheid en stress te verwerken. Er komt energie vrij die zuivert en vitaliseert. Creativiteit en levensvreugde gaan weer stromen. De chakra’s zuiveren zich en gaan weer stromen.
Binnen een veranderingsproces naar een gezond en fit leven kan klankschaalmassage een mooie ondersteuning bieden.

Afspraak boeken | In evenwicht met Petra

30 minuten € 37,50

60 minuten € 75,00

WhatsApp chat