De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Bij de Lichtvoetige maandchallenge loop ik maximaal 3 maanden met je mee om te ontdekken welke verandering jij zoekt en wilt vinden.

Met mijn persoonlijke begeleiding en steun gaan we stap na stap kijken waar jouw focus ligt voor een verandering, die je heel graag wilt. Hoe lukt dat in jouw leven? Word je eigen goeroe zoals mijn docent Ralph Moorman vaak zegt. Je kunt alle informatie over hoe en wat wel vinden op internet of weet je wellicht al, maar hoe pas je het toe? Hoe zorg je dat je door gaat als je vastloopt? Ervaar hoe deze maandchallenge jou helpt om lichtvoetiger met meer energie door te stappen.

Wat kun je verwachten?

De Lichtvoetige maandchallenge:

 • haalt stress uit je hoofd
 • haalt stress uit je voeding
 • haalt stress uit je lichaam
 • geeft inzicht in hoe jij jouw stress kunt managen of verminderen
 • laat je lichtvoetiger door de rest van je leven huppelen

lichtvoetige maandchallenge

Je krijgt veel informatie over de invloed van je voeding op je humeur, darmen en energie. Uitleg over de werking van de belangrijkste hormonen en hoe je deze weer in evenwicht krijgt. Uitdagingen in opdrachten om je gewoontes te veranderen op weg naar een lichtvoetige leefstijl. Hierdoor ontspan je beter, slaap je beter, voel je je beter en krijg je meer energie ❣️ En vooral ook voelen en ervaren, waardoor je inzichten krijgt in wat jij nodig hebt om na de maandchallenge lichtvoetig door te huppelen.

Voor wie is deze challenge niet bedoeld?

Deze challenge is niet geschikt voor jou als je denkt:

 • Ik heb nu en de komende 3 maanden geen tijd voor lichtvoetigheid
 • Ik wil helemaal niet veranderen
 • Ik blaak al van energie en heb geen stress joh!
 • Ik heb geen zin in nadenken en geld uitgeven om me beter te voelen

Voor wie dan wèl?

Wil jij wel iets veranderen om je fitter en meer ontspannen te voelen? Snak je naar handvatten om rustiger te worden en beter te slapen? Wil je meer energie en je beter in je lichaam en geest voelen?

Ga dan nu de uitdaging aan.
En gun jezelf deze unieke ervaring.
Stap snel in en begin meteen!

Ja, jij wilt starten?

Dat kan ! Je kunt je ieder moment aanmelden bij mij. Dan krijg je de vragenlijst per mail. Als ik deze heb uitgewerkt in jouw Lichtvoetige maandchallenge nodig ik je uit voor de eerste behandeling. Ik licht jouw LeefstijlAdvies toe en hoe jouw maandchallenge wordt. Intussen zit jij met je nu nog zwaarbelaste voeten in een heerlijk Magnesium-voetenbad te luisteren en je vragen te bedenken…

Als het LeefstijlAdvies en de Lichtvoetige maandchallenge jou steeds duidelijker wordt en je vragen zijn beantwoord, ga jij op de massagetafel liggen om te genieten van een Chinese voetmassage.

Vervolgens spreken we voor de komende maanden de 3 andere ontmoetingen af. En krijg je jouw eerste uitdagingen mee voor thuis. De volgende keer dat wij elkaar zien, hoor ik graag hoe het is gelopen en of je je al lichtvoetiger voelt worden. Jij gaat aan de slag met jouw persoonlijke LeefstijlAdvies. Na maximaal 3 maanden heb jij ervaren hoe jij lichtvoetiger in het leven kunt staan.

In het kort …

 • Aanmelden
 • Intake met vragenlijst per mail
 • Jouw LeefstijlAdvies en Lichtvoetige maandchallenge toegelicht in persoonlijk consult met Magnesium voetenbad en voetenmassage
 • Uitwerking van de maandchallenge (nog 3 ontmoetingen van 1,5 uur binnen 3 maanden met consult en 60 min. massage)

Waarde € 555,00 voor € 320,00 (4x € 80,00). Je kunt betalen met pin, qr-code of contant.

Vlinder in evenwicht met Petra

 
WhatsApp chat