Moederdagactie en waarom Magnesium?

door | 1 mei 2021

Moederdagactie voor iedere vrouw

Gun je moeder of je vrouw een heerlijk moment van ontspanning en geef haar een VIP behandeling, die haar als herboren laat thuis komen. Boek zelf haar afspraak in mijn agenda of geef een cadeaubon. Ik accepteer ook massagebon.nl

ontspanningsmassagegorinchem

 

Waarom Magnesium?

Wist je dat magnesium

  • spieren en bloedvaten ontspant?
  • gewrichten versoepelt?
  • nachtrust verbetert?
  • botten en tanden versterkt?
  • rust brengt in het zenuwstelsel?
  • de stofwisseling aanstuurt en helpt vet verbranden?

Ik kan nog wel even doorgaan omdat Magnesium als mineraal betrokken is bij meer dan 300 lichaamsprocessen. We hebben er iedere dag 400 mg gemiddeld van nodig. Als we sporten of in tijden van stress, te veel suikers en koolzuurhoudende dranken dan is onze behoefte verdrievoudigd. Dan is het nog moeilijker om voldoende uit ons voedsel te halen. Een eenvoudige manier om onze Magnesiumbehoefte aan te vullen is via de huid. Dat komt direct in onze lichaamscellen. Ik gebruik Permsal Magnesium uit de Zechstein bron in Veendam in mijn behandelingen. Daarnaast kun je bij ook voor dagelijks thuisgebruik je Permsal product aanschaffen.

Waar kun je voor kiezen ?

Magnesium boost

Tijdens je massage krijgen je handen een magnesiumpakking en gebruik ik Magnesium (sport) olie of gel (met Aloe Vera) van Permsal voordat ik met de massage start.

Magnesium pakking inclusief Indiase hoofdmassage

Na de massage krijg je een pakking met Magnesium sportolie of gel (met Aloë Vera) op de achterkant en voorkant van je lichaam. De massagestoel wordt verwarmd en je krijgt over de pakkingsfolie een extra deken. Door de warmte kan de magnesium goed opgenomen worden via je huid. Je ligt 20 minuten in deze pakking en onderwijl geniet je van een Indiase hoofdmassage. De magnesium pakking wordt met warme doeken afgenomen. Na je glas water ga jij volledig ontspannen en vol energie naar huis.

Boek je massage en voeg de extra bij te boeken Magnesium-behandeling toe.

WhatsApp chat