Ontspanningsmassages

Geniet van mijn ontspanningsmassages: aandachtsvolle aanrakingen en klanken om te ontspannen, om je weer in balans te voelen, waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Hierdoor voel jij je krachtiger om beslissingen te nemen, kun je beter slapen en word je bewuster om te leven, zoals dat bij jou past.

Jij bent welkom in mijn sfeervolle, verwarmde of in de zomer gekoelde, praktijk en luxe (verwarmbare) massagetafel. Tijdens de massage praat ik bij voorkeur niet, maar als jij dat wel graag wilt dan praat ik gezellig mee. Uiteraard starten we pas als jij goed ligt en alles naar wens is. En mocht dit tijdens de massage veranderen, dan hoor ik graag wanneer je niet fijn ligt of iets niet prettig voelt. Ik werk ontspanningsgericht met aandacht voor jouw hele lichaam. Vertel me waaraan ik extra aandacht mag besteden daar waar het nodig is. De uitwerking van een rustige aandachtsvolle massage is groot. De klassieke ontspanningsmassage voelt wat steviger en bevordert de bloedsomloop. Ik ben opgeleid tot Wereldmasseur. En dat betekent dat ik de Oosterse diepe wijsheid en kennis van masseren (energetisch doorstromen van de meridianen, Qi) graag toepas in mijn massages gecombineerd met de Westerse ontspanningsmassagetechnieken. In onze Westerse wereld staan denken, presteren en doorgaan hoog in het vaandel. Ik wil als Wereldmasseur dit graag in evenwicht brengen door jou te laten ontspannen, niet nadenken maar voelen. In diepe ontspanning weet je wat goed voor jou is. Jij leert jouw lichaam weer te voelen, zodat jouw energie hoog blijft.

Als aromatherapeut gebruik ik de essentiële oliën van dõ-TERRA en Pranarôm in de massages. Als je nog geen 4 maanden zwanger bent of je wilt zwanger worden, dan gebruik ik geen essentiële oliën. Ik wil je in dat geval met alle plezier ondersteunen met voedings- en suppletie-adviezen.
Ben je onder behandeling van een arts en/of gebruik je medicijnen overleg dan vooraf met jouw behandelend arts of je een ondersteunende massage met essentiële oliën mag.

Cadeau’s
Als aromatherapeut maak ik op maat essentiële olie-recepten uitgewerkt in bij voorbeeld ondersteunende rollers, badzout, scrubzout, massage-olie voor thuis. Ook leuk als cadeau voor verjaardag, juf of meester of als aardigheidje voor jezelf. Al vanaf € 7,50 een geurend cadeau. Vraag mij naar de mogelijkheden.

 

Je hebt keuze uit:

Cadeaubon

Kadobon | In evenwicht met Petra
Geef of vraag eens een massage kado
U kunt bij mij een cadeaubon aanschaffen.
U kiest en betaalt het aantal minuten massage dat u cadeau wilt geven.

WhatsApp chat