Petra voedingscoach gezonde manier van leven

Wie is Petra?

Ik ben begonnen als secretaresse bij een startend advocatenkantoor, waar ik in 5 jaar veel heb geleerd. Daarna heb ik bij meerdere bedrijven als secretaresse gewerkt. Studeren doe ik ook graag.
In 2001 begon ik met een HBO-studie naast mijn gezin (ik ben getrouwd en wij hebben nu inmiddels 2 volwassen zonen). Ik heb in 4 jaar mijn PABO-diploma behaald. En jaren voor verschillende groepen gestaan in het basisonderwijs als leerkracht. Na het basisonderwijs heb ik in de kinderopvang geholpen een gastouderbureau en een buitenschoolse opvang op te starten.

In 2014 startte ik naast mijn werk in de kinderopvang met mijn eigen onderneming als kattenoppas. Ik heb 5 jaar heel leuk gewerkt met vele katten en hun kattenbaasjes. De verkoop van mijn bedrijf maakte het mogelijk om In evenwicht met Petra te realiseren.
Ik ben vanaf 2018 aan het studeren hiervoor. En nog steeds volg ik met veel plezier regelmatig allerlei (bij-) scholingscursussen, omdat het mijn brein en lichaam gezond houdt. Ik verzorg graag voor iedereen maatwerk, waarbij ik mijn zorg, aandacht en vaardigheden ten volle inzet voor een mooi resultaat. Ik heb een heerlijke werkplek gevonden op de tweede verdieping in het BCG-gebouw aan de Stephensonweg 14 in Gorinchem. Dit ligt vlak bij de snelweg A15 en heeft voldoende eigen parkeerterrein. Er is een fijne wachtruimte bij de receptie en lift aanwezig.

WhatsApp chat