Coach Marvis

Coach Marvis werkt vanuit de overtuiging dat alles wat vanuit liefde en respect wordt gedaan zijn positieve uitwerking zal hebben.

Zij kan op verschillende manieren coaching aanbieden:

  • Coaching van jou
  • Coaching van stellen
  • Verbeteren van relaties in het algemeen, denk aan familie, collegaโ€™s, vrienden enz.

Jullie gaan kijken wat jouw behoefte is binnen de relatie.

Ben je overtuigd dat er iets moet veranderen?
Neem de stap voor een gratis intake.
www.coach-marvis.nl

logo Joy voeding en gewicht

Joy - Voeding en Gewicht

Op een positieve manier afvallen dus, dat is wel zo leuk maar ook beter vol te houden. Joyce helpt jou af te vallen zonder speciaal dieet! Gezond eten, maar wel lekker en voedzaam.
Tijdens een voedingsadviesgesprek analyseert zij jouw eetpatroon en geeft ze je advies en informatie.

www.joyvoedingengewicht.nl

Vol Waarde

Vanuit een orthomoleculaire en energetische visie kijkt Marianne van der Linden naar je klachten en hulpvraag. Door middel van een energetische bloedtest of een healthscan (een meting met elektro magnetische golven). Zo kan zij het functioneren van jouw energetisch lichaam in beeld brengen op dat moment.

Vanuit jouw klachten en uitslagen van de test stelt zij een persoonlijk plan op om met voeding, bewegen, ontspanning, supplementen aan de slag gaan om jouw lichaam weer in balans te brengen.

Een klacht staat niet op zichzelf en Marianne kijkt graag met je mee waar jouw klacht vandaan komt. Dus geen pleisters plakken, maar op zoek naar de oplossing.

Voel je welkom en neem gerust contact op met Vol Waarde.
www.volwaarde.nl

Gorinchem Beweegt

Gorinchem Beweegt zet breed in op sportstimulering, gezonde leefstijl en het versterken van burgerinitiatieven.
Je vindt In evenwicht met Petra in hun aanbod voor volwassenen Body mind met klankschaalsessies. Voor kinderen bij Sjors Creatief met Mindfulness voor kind en ouder.

www.gorinchembeweegt.nl

logo Joy voeding en gewicht

Monique den Breejen

Wandeltherapie & Natuurcoaching gericht op hormoonbalans
FitWalk Gorinchem Power & Mind

Wil jij zowel fysiek als mentaal meer in balans zijn?
Monique begeleidt jou naar een gezonde leefstijl door jouw hormonen in balans te brengen. Stap voor stap integreert ze samen met jou een gezonde leefstijl in jouw dagelijks leven met als doel een blijvende leefstijl verandering. Zodat jij je fitter, gezonder en energieker voelt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.

Kies voor de juiste hormoonbalans met een leefstijl die bij je past. Ieder lichaam en iedere geest is anders, daarom is de coaching die Monique geeft persoonlijk en geheel op maat.

www.moniquedenbreejen.nl

Gorinchem Gezond

Gorinchem gaat voor Gezond!

Iedereen kan gezond leven, ook jij! Gezondheid hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, het zit in de kleine dingen. Kleine stappen maken een groot verschil. Je maakt zelf de keuze, maar je hoeft het niet alleen te doen. Gorinchem Gezond helpt. We stimuleren en faciliteren gezonde keuzes rondom voeding, beweging, zingeving, ontspanning, slaap, verbinding met anderen en met jezelf.
Begin vandaag, want je leeft nu!

Start jouw gezonde leefstijl met Gorinchem Gezond

www.gorinchembeweegt.nl/gezond

FitWalk

FitWalk – ONTDEK DE KRACHT VAN WANDELEN!

FitWalk Power
FitWalk Power is krachtig wandelen, afgewisseld met gevarieerde oefeningen. Tijdens een training lopen we buiten in een stevig tempo. Tussendoor doen we oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans verbeteren. De training duurt in totaal รฉรฉn uur. We starten met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Na afloop drinken we een kopje thee. Iedere training is anders door de verschillende routes en oefeningen.

Locaties en lestijden
Van Rappardhal: maandag 9.00 uur, dinsdag 19.30 uur, vrijdag 9.00 uur
Woonboulevard Spijksepoort: woensdag 19.30 uur

FitWalk Mind
FitWalk Mind is ontspannen wandelen in de natuur gecombineerd met invloeden uit mindfulness, yoga, tai chi, ademhalingstechnieken en meditatie. FitWalk Mind is gebaseerd op de ๐™ˆ๐™ž๐™ฃ๐™™-๐™’๐™–๐™ก๐™ ยฎ๏ธ methode. Je leert om meer in het ‘nu’ te zijn, dit werkt door in je dagelijkse leven. We wandelen met een groep van maximaal 10 deelnemers. Iedere les heeft een ander thema en duurt anderhalf uur, inclusief een kopje thee.

FitWalk Mind is ontmoeten, maar vooral ont-moeten. Even weg van de stress van alledag.

Lesmomenten en locatie
Er starten meerdere keren per jaar diverse cursussen. FitWalk Mind wordt gegeven in het Lingebos.

www.fitwalkgorinchem.trainin.app/shop

Your feet and nail - Gorinchem

Your feet and nails

Renate is een Medisch Pedicure die bij jou thuis komt. Zij geeft graag jouw voeten de behandeling die ze nodig hebben. Renate zal met een vakkundige behandeling je klachten zoveel mogelijk wegnemen.
Zoek je deskundige voetbehandeling thuis met goed advies? Neem dan gerust contact op met Renate van Your feet and nails.

Tel : 0615374968
Mail: planning@yourfeetandnails.nl
Website: www.yourfeetandnails.nl

logo Lif & Stijl

Lijf&Stijl

Natuurlijk meer

Ka Skin Formular van Lijf & Stijl is voor schoonheidssalons die kiezen voor natuurlijke producten, die zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Met Lijf & Stijl ga je voor een schone wereld met zuivere, natuurlijke huidverzorgingsproducten. Producten met een hoog percentage aan natuurlijke werkstoffen. Natuurlijke huidproducten voor een betere, gezonde en stralende huid.

www.lijfenstijl.nl

Your feet and nail - Gorinchem

IVS Opleidingen

Voor iedereen die interesse heeft in massage: ik heb een deel van mijn opleiding bij IVS gevolgd. Dat was top met goede docenten en veel praktijk.

Website: www.ivsopleidingen.nl

WhatsApp chat