Stoelmassages op kantoor of in mijn salon

Stoelmassage  is efficiënt om de vitaliteit van de medewerkers op kantoor te verhogen en te ondersteunen. Hoewel het in de Nederlandse cultuur nog niet bij iedereen ingeburgerd is, beseffen steeds meer mensen dat het krijgen van een regelmatige massage belangrijk is om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te blijven. Mijn stoelmassages geven veel ontspanning en verlichting van spierspanning in schouders, nek, rug tijdens een drukke werkdag op kantoor. Het is een fijne blijk van waardering.

Waarom In evenwicht met Petra als stoelmasseur?

  • kundig, zorgvuldig en persoonlijke aandacht bied ik ieder die op mijn massagestoel plaats neemt
  • ervaren in zorg, dienstverlening en massage, waardoor iedereen zich snel veilig voelt
  • gebruik van de beste massagestoel, die comfortabel is voor iedereen, ongeacht iemands lichaamsafmetingen en gewicht (kniesteunen verwijderbaar)
  • mogelijk om regelmatige stoelmassage in te plannen met een behandelschema
  • variatie in ontspanningsmassages (bij voorbeeld bamboemassage, warme aromatische olie en Magnesium met cupping en guasha of een klankschaal). Op de huid met warme olie is een diepere massage met cups of bamboe/guasha mogelijk. In overleg kan iedereen naar zijn/haar wens een massage ontvangen.

Originele bonus voor hardwerkende medewerkers!

Denk aan een verwenmoment na een intensieve periode op het werk, een verhuizing, fusie of reorganisatie. Of als waardering aan het einde van het jaar vlak voor de feestdagen en drukke jaarafsluiting. Extra verrassend als verwenmoment op een personeelsfeest. Een zeer gewaardeerd eindejaarsattentie. Ik doe mee als acceptant van de Bliekenbon, die bij de VVV Gorinchem te verkrijgen is. Koop lokaal met de Gorcumse Bliekenbon die nu met een digitale pas meer mogelijkheden geeft. En ook de VVV-cadeaubon en massagebon kun je bij mij inleveren.

Waarom is regelmatige stoelmassage zo geliefd?

   • Betere concentratie en meer plezier in het werk
   • Kostenbesparing door minder werkgerelateerde klachten en uitval
   • Enthousiaste medewerkers die letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten (werknemers voelen zich gewaardeerd)
   • Vermindering nekpijn, hoofdpijn en gespannen schouders

Duurzame stoelmasseur in Gorinchem komt met de fiets. Neem vrijblijvend contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden.

Tarief:
€ 80,00 ex BTW per uur. Afname minimaal 2 uur. Massage met warme olie en Magnesium ook mogelijk voor meerprijs van € 10,00 per persoon.

Een bijzonder vriendelijke dame die je in de juiste balans weet te krijgen met haar persoonlijke adviezen en heerlijk ontspannende stoelmassage en klankschalen !

Hans Bouman raadt In evenwicht met Petra aan

WhatsApp chat