Stoelmassages of klankbad voor bedrijven

Stoelmassage op kantoor is de ideale onderbreking dat de vitaliteit van de medewerkers verhoogt en ondersteunt. Hoewel het in de Nederlandse cultuur nog niet bij iedereen ingeburgerd is, beseffen steeds meer mensen dat het krijgen van een regelmatige massage belangrijk is om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te blijven.
Mijn stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag.

Waarom In evenwicht met Petra als stoelmasseur?

  • professioneel geschoold in massage en ook op het gebied van voeding en beweging. Deze trajecten bied ik aan als de deelnemer intrinsiek gemotiveerd is om te willen veranderen in leefstijl. Uiteraard is het altijd mogelijk dat ik aanvullend advies geef over houding en bewegen op de werkvloer.
  • ervaren in zorg, dienstverlening en massage, waardoor uw werknemer zich veilig voelt
  • gebruik van de beste massagestoel, die comfortabel is voor iedereen, ongeacht iemands lichaamsafmetingen en gewicht
  • uw wensen als uitgangspunt voor het behandelschema en ik denk met u mee wat het beste past  bij uw werknemers en in uw Arboplan
  • variatie in ontspanningsmassages (bij voorbeeld door toevoeging van een klankschaal), zodat uw werknemer zich kan ontspannen en zich gewaardeerd voelt

Originele bonus voor hardwerkende werknemer

U kunt kiezen voor eenmalig uw werknemers te laten ontspannen na een intensieve periode zoals een verhuizing, fusie of reorganisatie. Of denkt u aan een ‘eindejaars’-waardering vlak voor de feestdagen en drukke jaarafsluiting. Ook mogelijk als een extra verwenmoment op uw personeelsfeest.

Ook te boeken voor uw stand in de Evenementenhal Gorinchem

Ik masseer ook op beurzen in de evenementenhal Gorinchem.
Wilt u een waardevolle bedrijfspromotie en publiekstrekker in uw stand? U kunt zich onderscheiden bij uw (potentiële) klant door een vermoeiende beurs- of marktdag te onderbreken met een korte stoelmassage, die u uw bezoeker aanbiedt. Terwijl ik masseer, heeft u langer de tijd voor contact om over uw product of dienst te vertellen.
Uw potentiële klant of zakenrelatie associeert uw bedrijf met positiviteit en kan energieker zijn dag voortzetten. Uiteraard kunt u ook zelf uw beursdag onderbreken met een stoelmassage om daarna weer met hernieuwde energie de stand te bemannen.
Tarief € 75,00 (ex 21 % BTW) per uur maximaal 3 aaneengesloten uren per dag.

Waarom regelmatige stoelmassage op de werkvloer of kantoor?

  • Betere concentratie en meer plezier in het werk
  • Kostenbesparing door minder werkgerelateerde klachten en uitval
  • Enthousiaste medewerkers die letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten
  • Vermindering nekpijn, hoofdpijn en gespannen schouders
  • Een erkende arbovoorziening en daardoor fiscaal aantrekkelijk

Hoge werkdruk te lijf en stressreductie door stoelmassage

Chronische stress is een sluipmoordenaar en komt in het ergste geval tevoorschijn bijvoorbeeld als een burn-out of veroorzaakt uitval door andere nare ziekten. Het is belangrijk dat uw werknemer een balans vindt tussen inspanning en ontspanning. De werkdruk kan ik niet verlagen, maar ik kan uw werknemer helpen om het vol te houden door herstelmomenten tussendoor. Uw werknemer ontspant intens en dat zonder al te veel rompslomp. Het is laagdrempelig ook voor diegene die geen massage gewend is. De mogelijkheden zijn divers (waaronder bijvoorbeeld toevoeging van een klankschaalmassage bij de stoelmassage of in kleine groepen een klankschaalbad) en deze wil ik graag in een vrijblijvend gesprek met u afstemmen op de behoeften van uw bedrijf, uw werknemers en uw budget. U krijgt als u dat wilt een gratis proefmassage, zodat u ervaart wie u binnen uw bedrijf haalt.

Brochure Stoelmassages

Een klankschaalmassage kost € 75 /uur. (max. 5 deelnemers per sessie)

Ook een klankbad met klankschalen en meerdere instrumenten is mogelijk in een rustige ruimte waar mijn klankschalen en 5 ligmatten royaal inpassen. Ik ben het eens met Goedele Leyssen een Vlaamse yogadocente en Klankbadheler, die zegt dat een duik in een klankbad ontspant door de klankzee van gong, Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten. De gong wordt al eeuwenlang gebruikt als helend instrument. Een klankbad is gebaseerd op het principe dat we bestaan uit energie en al onze cellen een bepaalde frequentie hebben. Wanneer ons lichaam gezond is en we een positieve instelling hebben, is deze frequentie anders dan wanneer we ons gestresst en overweldigd voelen. Geluid kan door water reizen. Ons lichaam bestaat voor 60% of meer uit water, waardoor het geluid onze cellen kan binnendringen, geblokkeerde energie weer in beweging kan brengen en op deze manier emotionele en fysieke harmonie kan brengen. Het effect is een verbetering van onze algehele gezondheid en welzijn. Tijdens het klankbad ontspant u op een ligmat. U kunt uzelf bedekken met een deken en kussens gebruiken voor ondersteuning. Voorafgaand aan het klankbad doen we kort enkele ademhalingsoefeningen. Dit helpt u beter te ontspannen in het klankbad daarna. De geluiden hebben een rustgevend effect op uw zenuwstelsel, lichaam en geest, waardoor u zich diep ontspannen en gerevitaliseerd voelt. Precies zoals na een heerlijke massage. 

Wat kost het?

Een stoelmassagebehandeling van 15 minuten kost € 28,00. Of we spreken een uurtarief af ( € 75,00), waarin ik gemiddeld 3 medewerkers kan behandelen. U kunt mij boeken vanaf 4 personen op dezelfde locatie. Wilt u meer tijd voor ontspanning in rug, schouders, nek en armen voor uw werknemers dan kiest u voor een massage van 30 minuten ad € 49,00. Ik kom met mijn massagestoel naar uw bedrijf voor minimaal 4 personen. U stelt een ruimte ter beschikking, waarin de werknemers naar mij toekomen. Dit bevordert de privacy en veilige rust voor de werknemer, hetgeen de behandeling ten goede komt. Alle massagebenodigdheden, zoals de massagestoel of ligmatten, dekens en klankinstrumenten zijn bij de prijs inbegrepen. 

Voor de gemeente Gorinchem, Vuren, Spijk, Schelluinen, Dalem, Hoogblokland worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen reken ik  € 0,50 per gereden km (werkzaam in een straal van 20 km rondom Gorinchem). De reistijd wordt niet in rekening gebracht, eventuele parkeerkosten wel.
Betaling achteraf op factuur binnen 14 dagen te voldoen.
Prijzen zijn ex 21 % BTW

Fiscaal voordeel bij stoelmassage op het werk
Ook de overheid ziet het belang in van gezonde en fitte medewerkers. Daarom zijn er fiscale voordelen voor het aanbieden van stoelmassage op het werk. Stoelmassage is een gerichte vrijstelling. Zie hiervoor belastingdienst: Arbovoorzieningen mits stoelmassage wordt opgenomen in uw Arbo plan. U maakt aan de hand van een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) de keuze om stoelmassage op te nemen in uw Arbo plan ter preventie van werk gerelateerde klachten. Daarmee behoren de massages fiscaal tot de gerichte vrijstelling. U kunt dan onbelast regelmatige massages verstrekken en opvoeren als bedrijfskosten. De in rekening gebrachte BTW op de factuur kan verrekend worden bij de aangifte omzetbelasting.

Massage en de werkkostenregeling (WKR)

Als u stoelmassage niet opneemt in uw Arbo plan dan valt het onder de werkkostenregeling.
Binnen de werkkostenregeling kunt u als werkgever uw personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom (de vrije ruimte) laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen zonder dat dit belast wordt.

Afspraak boeken | In evenwicht met Petra

WhatsApp chat